Geplaatst op Geef een reactie

Wintercollectie werkkleding kerst

Bron: Dassy.eu Nieuws

Bij Dassy werkkleding kopen hebben we een mooie wintercollectie werkkleding. Helemaal passend bij de tijd van nu. We houden al het DASSY nieuws voor u in de gaten. 

Kerst komt eraan ! Het nieuwste lid van het Europese DASSY-testteam is in volle voorbereiding om overal ter wereld pakjes af te leveren. Hier vindt u de grote collectie Dassy werkkleding, outdoorkleding, veiligheidsschoenen, helemaal voor het weer zoals nu en ook nog voor lage temperaturen. Dat geldt zowel voor dames- als herenmodellen.

Wintercollectie werkkleding 

We hebben al een suggestie qua winterwerkjassen van Dassy. Maar er is nu ook een gehele “Rode Kerst collectie. ” Desgewenst bedrukken we de werkkleding met een bedrijfslogo. 

winterwerkjas Dassy
winterwerkjas Dassy

 

Wintercollectie werkkleding in kerst rood

Onze DASSY D-FX-collectie biedt hem de perfecte, stevige werkkleding die hij nodig heeft om geschenkjes ineen te knutselen, door schoorstenen te glijden, te sleeën, rendieren te hoeden,…

Omdat de nieuwe kleur bovendien uitstekend bij de Kerstman past, leek hij ons de perfecte testpersoon van het D-FX ROOD! U vindt onder andere werkkleding voor verschillende weersomstandigheden en voor uiteenlopende werksituaties. Daarnaast beschikt de winkel over een ruime collectie veiligheidsschoenen, die ook geschikt zijn voor werken in koude weersomstandigheden.

MEER OVER HET NIEUWE D-FX ROOD:

  • Brengt je helemaal in Kerststemming
  • Stijlvol gecombineerd met zwart
  • Uitstekende match met Rudolfs neus

Lees de omschrijvingen en kies de collectie die het beste bij uw werkzaamheden en stijl past of combineer producten uit de verschillende collecties en creëer zo uw eigen look.

TEST HET ZELF IN DE LENTE VAN 2019
Tegen de lente van het nieuwe jaar, zal de volledige D-FX-collectie, met uitzondering van het T-shirt met lange mouwen DASSY® Sonic, beschikbaar zijn in deze nieuwe kleur. Test het zelf! Spring in het oog met een volledig rode outfit of combineer naar hartenlust de nieuwe kleur met zwarte of grijze kledingstukken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *