Geplaatst op Geef een reactie

Winter werkjas kopen

winterwerkjas Dassy

Op zoek naar een gevoerde werkjas voor het werk? Winter werkjassen koop je veilig, eenvoudig en snel online bij Dassy werkkleding kopen. We houden al het DASSY nieuws voor u in de gaten. Bron: Bekijk ook op Dassy.eu Nieuws

Het Dassy productie- en inkoopproces kenmerkt zich door korte lijnen en goede contacten, waardoor we lage prijzen maar een goede kwaliteit kunnen garanderen. Na een hete zomer, prachtige nazomer en warme herfst, is dan nu toch eindelijk het moment aangebroken om een stevige winterjas aan te schaffen.

Dassy winter werkjas

Welke winterjas is uw favoriet? In onze collectie hebben we de Austin, Hyper en Minsk geselecteerd voor de winter. U kunt behaaglijk aan het werk met deze jassen.  In ons assortiment vind je ook werkjassen met bepaalde specialistische eigenschappen. Zo hebben we bijvoorbeeld waterafstotende, winddichte, reflecterende, vlamvertragende en antistatische werkjassen.

austin_canvas-winter-jas
austin_canvas-winter-jas
hyper_wwinterwerkjas DASSY
Hyper winterwerkjas DASSY
minsk_winter-jas Dassy
minsk_winter-jas Dassy

Winter werkjas kopen

Winter kleding gericht op diverse beroepen de mogelijkheid biedt om veilig en comfortabel te werken. U kunt hierbij onder andere denken aan logistiek, schilders, wegwerkers, en klus winterjacks. Wanneer u buiten in de kou werkt of in koude omgevingen zoals vriescellen, is het heel erg belangrijk om u te wapenen tegen de kou en nattigheid. Onze werkjassen voor winter en herfst zijn berekend op extreme omstandigheden en bieden dan ook meer bescherming dan een reguliere winterjas. Zorg dus voor een waterafstotende of waterdichte werkjas die genormeerd is, zodat je zeker weet dat je goed gewapend de regen kunt trotseren.

3 warme DASSY winterjassen

Hieronder stellen we u alvast 3 warme DASSY winterjassen voor. De stof van al deze jassen is gelamineerd, waterdicht, winddicht én ademend. Zo blijft u bij elke temperatuur droog en aangenaam warm.

Vrijwel alle Dassy kleding is geschikt om te borduren of te bedrukken. Zo kunt u uw bedrijfsnaam promoten via het textiel.

DASSY® MINSK : ULTRA-STEVIGE WINTERVEST, COMBINEERBAAR MET ALLE DASSY-COLLECTIES

De DASSY® Minsk wordt ongetwijfeld uw vaste partner voor de winter. Waterdicht? Check. De waterdichte stof en waterdicht getapete naden houden u droog. Winddicht? Check. De regelbare polsbanden en verlengde rug helpen de wind buitenhouden.

En is hij ook warm? Natuurlijk! De gewatteerde voering houdt u zelfs op de koudste dagen aangenaam warm.

Extra troef van deze winterjas? Door het neutrale design kan hij vlot gecombineerd worden met àlle DASSY-collecties. De DASSY® Minsk is in 3 verschillende kleuren beschikbaar, waaronder de nieuwe kleur marineblauw.

minsk_winter-jas Dassy
Minsk winter-jas DASSY®

 

DASSY® HYPER : WIND- EN WATERDICHTE WERKJAS IN D-FX-STIJL

Fan van de D-FX-collectie? Dan is dit wind- en waterdicht werkvest u op het lijf geschreven. Terwijl de regelbare polsbanden en taille helpen om wind buiten te houden, houdt de isolerende 3D-meshvoering uw lichaamstemperatuur op peil. Lees : in koude omstandigheden blijft u aangenaam warm, maar doordat de stof ademend is, wordt transpiratievocht naar buiten afgevoerd waardoor u nooit een klam gevoel krijgt.

Tot slot dragen de reflecterende details niet alleen bij tot een stijlvolle look, maar ze geven u ook dat tikje extra zichtbaarheid!

Oh ja, voor we het vergeten: uiteraard is deze D-FX-jas ook verkrijgbaar in het prachtige, nieuwe D-FX nachtblauw!

hyper_wwinterwerkjas DASSY
Hyper winterwerkjas DASSY®

 

 

DASSY® AUSTIN : STOERE WINTER WERKJAS UIT DE DNA-COLLECTIE

Stoer en stevig. Dat is de DASSY® Austin in het kort. Het model van deze winterjas doet meteen denken aan dat van de typische ‘bomberjack’ : kort, aansluitend aan de taille, met regelbare polsbanden en een gewatteerde voering. En terwijl deze laatste u tegen wind en koude beschermen, houden de gelamineerde canvasstof en de waterdicht getapete naden u ook droog.

Regen, wind, sneeuw,… deze winterjas beschermt u optimaal. En door de extra versterkingen met Cordura®-stof, is de DASSY® Austin de evidente keuze voor wie vaak buiten werkt in zware omstandigheden.

Ontdek de hem hier.

austin_canvas-winter-jas
DASSY® Austin winterjas

Assortiment goedkope Dassy werkjassen

Professionele, comfortabele en scherp geprijsde werkjassen in alle modellen, kleuren en maten. Werkjassen mogen best modieus zijn, maar moeten vooral functioneel zijn en comfortabel zitten. Deze werkjassen zijn ook zeer geschikt in de bouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *