Geplaatst op Geef een reactie

S3-veiligheidsschoenen DASSY verbeterd

We houden al het DASSY nieuws voor u in de gaten. Bron: Bekijk ook op Dassy.eu Nieuws

De S3-veiligheidsschoenen DASSY® Corus en DASSY® Sparta zijn sterk verbeterd. Het team van Dassy workwear heeft ze onder handen genomen. In de ontwikkelfase heeft het DASSY-testteam ze uitvoerig getest en aangepast. Zowel de DASSY® Corus als de DASSY® Sparta veiligheidsschoenen werden uitgerust met een nieuwe, kwalitatief hoogwaardige inlegzool.

De schoenen worden o.a. gedragen in de volgende sectoren: Administratief, Alle soorten schoenen, Automotive, Bouw, ESD schoenen, Heren, Heren Schoenen, Horeca, Hygienne, Industrie, Logistiek, Praktijken, Safety Sneakers, Schoonmaak, Uitzendbranche en werkschoenen in ziekenhuizen.

Bovendien is de lage veiligheidsschoen DASSY® Corus nu ook aansluitende aan de hiel zodat blaren geen kans krijgen! Alle informatie, specificaties en veiligheidsnormen zijn zorgvuldig samengesteld. De CORUS biedt naast de onmisbare zero perforatie bescherming en composiet veiligheidsneus ook een erg hoog draagcomfort dankzij de Plasmafeel® voering en gebruik van waterafstotend & ademend volnerfleder. voering in Plasmafeel®, zeroperforatie en antistatische tussenzool in Kevlar, transparante antislipzool, veiligheidsneus in composiet, reflecterende bies, metaalvrij, bovenmateriaal in volnerf leder, waterafstotend, wordt geleverd met zwarte en blauwe veters, schok absorberende hielen, ademend bovenleder, olie- en benzinebestendige zool, ademend bovenleder, olie- en benzinebestendige zool, ademend bovenleder, olie- en benzinebestendige zool.

S3-veiligheidsschoenen

De nieuwe Tech Soft inlegzool is thermogevormd en antistatisch. Doordat hij volledig ademend is en vocht absorbeert, blijven je voeten ten alle tijde droog. Het carbon in de top- en onderlaag neutraliseert bovendien onaangename geurtjes. Tot slot staat de schokdempende hiel niet alleen garant voor meer comfort, maar helpt ze ook blessures aan de voeten, enkels, knieën en ruggengraat te vermijden. De meeste werkschoenen die verkocht worden zijn werkschoenen met de S3 normering. De S3 werkschoenen bieden de hoogste mate van veiligheid voor uw voeten.

VEILIGHEIDSSCHOENEN KLASSE S3 : SUPERIEURE BESCHERMING BIJ ELKE PAS
De DASSY® Corus en DASSY® Sparta zijn stevige S3-veiligheidsschoenen met een sportieve look, die uitermate geschikt zijn voor wie werkt in de logistiek (magazijn), lichte industrie en bouw (afwerking).

Beide veiligheidsschoenen beschikken over een olie- en benzinebestendige loopzool, die geprofileerd is om extra grip te garanderen. Dankzij de composiet veiligheidsneus beschermen ze je voeten optimaal tegen vallende voorwerpen. De veiligheidstussenzool zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen ook niet van langs onderen in de voetzool kunnen doordringen.

WERKSCHOEN KIEZEN : HOOG OF LAAG MODEL?
De DASSY® Corus en DASSY® Sparta hebben een gelijkaardige look én bieden eenzelfde bescherming. Enkel het model verschilt. De DASSY® Sparta veiligheidsschoen is een hoog model. Daardoor worden je enkels en hiel extra ondersteund en is je achillespees beter beschermd.

In een lage veiligheidsschoen zijn je voet en enkel beweeglijker. Dat model is beter geschikt voor wie vaak moet hurken, knielen of rijden. Dankzij de aanpassingen aan de hiel, sluit de lage veiligheidsschoen DASSY® Corus nu beter aan waardoor er minder snel wrijving kan ontstaan en blaren vermeden worden.

Ontdek hier de verbeterde versies van de DASSY® Corus lage veiligheidsschoen en de DASSY® Sparta hoge veiligheidsschoen.

Door onze jarenlange ervaring en directe inkoop kunnen wij onze werkschoenen heel voordelig aanbieden. Vanwege onze grote voorraad zijn wij in staat om u heel snel te bedienen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *