Dassy werkkleding bedrukken

Professionele Dassy bedrijfskleding moet vooral: perfect passen! Vorm en grootte zijn maatgevend, om een comfortabele pasvorm te waarborgen. Een extra reclame mogelijkheid en de juiste uitstraling kan met bedrukte werkkleding. Met een hitte transferdruk, zeefdruk of een DTG druk, kan uw bedrijfslogo in vrijwel elke gewenste grootte en kleur worden aangebracht.

Bedrijfskleding goedkoop laten bedrukken of borduren met logo of eigen tekst? Onze accountmanagers kunnen u voorzien van advies op maat voor al uw verschillende werkzaamheden. Zo kunt u vaststellen of Dassy werkkleding echt de beste keuze is, en kunt u de juiste items uit onze Dassy collectie vinden.

Welke werkkleding bedrukken?

Wat kun je dan zoal laten bedrukken? Denk aan de volgende zaken:

 • Het bedrijfslogo en / of slogan van je bedrijf
 • Druk het telefoonnummer van je bedrijf op de Dassy kleding
 • Zet de url van de website op je kleding, dit kan vaak ook zonder www.
 • Doe fancy en bedruk een QR code welke je bij het scannen naar de bedrijfswebsite zal sturen.

Benieuwd naar de voordelen van Dassy werkkleding of zoekt u specifiek advies voor de branche waarin u werkzaam bent? We laten u graag zien welke bedrijfskleding er beschikbaar is, die we uiteraard kunnen bedrukken, Borduren of speciaal verpakken. 

Dassy werkkleding bedrukken: de voordelen

 • Gunstige prijzen. Voor zowel de kleding als bedrukkingen
 • Eigen productiecentrum
 • Alle werkkleding wordt uitgebreid getest
 • Strenge kwaliteitseisen
 • Verschillende EN en ISO certificering
 • Alles te bedrukken

Dassy workwear bedrukken & borduren

Uw Dassy werkkleding bedrukken of borduren is een beproefde manier om uw werknemers herkenbaar te maken en de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Dassy Werkshirts en werksweaters worden vaak geborduurd of bedrukt met het logo van het bedrijf. Er bestaan verschillende manieren om uw logo op uw werkkleding te zetten. De meest geschikte manier is afhankelijk van het soort kledingstuk. Zo is borduren de beste oplossing bij fleece jassen, maar kiest u voor T-shirts en polo’s beter voor een bedrukking via transfer of zeefdruk. Maar ook kunnen wij een naam of een slogan op uw werkkleding bedrukken. Of het nu gaat om schilderskleding, overalls, werkbroeken of veiligheidskleding, alles is mogelijk. Hierdoor valt u extra op en haalt u een maximaal effect uit uw bedrijfsprofilering.

dassy-workwear-bedrukken
dassy-workwear-bedrukken

Dassy bedrijfskleding transfer bedrukken

Transfer drukken. Hetzij namen, teksten of eenvoudige motieven – met transferdruk is het individueel bedrukken op vrijwel alle soorten textiel mogelijk. Transferdruk leent zich goed voor gedetailleerde opdrukken in meerdere opdrukkleuren (tot full colour opdruk aan toe).  Deze robuuste en bestendige foliedruk biedt u een breed scala aan kleuren, afmetingen en vormen. Ideaal voor aanbrengen van reclame. Onze grote keuze aan maten moet iedereen in het team de juiste pasvorm bieden – en perfect bij het dagelijkse werk ondersteunen! Een ander groot voordeel van transfer bedrukking is de mogelijkheid tot het bedrukken van ongebruikelijke plaatsen op het Dassy textiel.

Dassy transfer bedrukken
Dassy transfer bedrukken

Dassy workwear zeefdruk bedrukken

De zeefdruk: Een stuk fijn gaas wordt gespannen over een raamwerk, vervolgens wordt hier een lichtgevoelige laag op toegepast, welke belicht wordt door middel van een positieffilm. Zeefdruk is de meest gebruikte druktechniek in de textieldrukindustrie. Donkere vlakken worden op het positief weggewassen bij het ontwikkelen, de inkt wordt vervolgens door de doorlatende plekken heen gedrukt. Hierbij is het wel zo dat er verschillende materialen gebruikt worden bij het bedrukken van deze kledingstukken, waardoor verschillende inktsoorten nodig zijn. Wanneer de voorbereidingen getroffen zijn gaat zeefdrukken snel en is daardoor uitstekend voor het produceren van grote oplages.

Zeefdrukken werkkleding
Zeefdrukken werkkleding
Dassy kleding bedrukken
Dassy kleding bedrukken

Dassy workwear borduren

Borduren: Bij het borduren van uw bedrijfskleding wordt er gebruik gemaakt van naald en garen om uw logo op het textiel aan te brengen. Afbeeldingen of logo’s worden vooraf omgezet naar een speciaal borduurprogramma om deze op de juiste manier te kunnen borduren. Geborduurde kleding is wasbaar op hoge temperaturen, u hoeft zich daarbij dus geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen.

Punten om op te letten bij bedrukken.

Wist u dat:

 • … DE ZICHTBAARHEID VAN UW LOGO VAN CRUCIAAL BELANG IS
  Zorg er dus voor dat uw logo duidelijk en groot genoeg wordt aangebracht. De ideale plaats voor personalisatie op uw jas is de rug of borst, op uw broek is dat de achterzak of broekspijp.
 • … BORDUREN AFGERADEN WORDT BIJ WATERDICHTE KLEDINGSTUKKEN?
  Dit om water geen kans te geven om via de geborduurde stof door te dringen. Transfer of zeefdruk zijn hier een betere oplossing.
 • …ER OOK BIJ VEILIGHEIDSKLEDING BEPAALDE BEPERKINGEN GELDEN
  Bedrukking kan de certificering in het gedrang brengen. Bij hoge zichtbaarheidskledij bijvoorbeeld verkleint bedrukking de oppervlakte aan reflectie. Informeer u daarom altijd vooraf bij de veiligheidsadviseur

Mocht je dus vragen hebben over DASSY dan kun je bij onze klantenservice terecht, ons bellen of mailen.

Bestandsformaat voor bedrukking

Het is belangrijk dat het bestand in “vector” is opgebouwd. De drie meest gebruikte vector bestandsindelingen zijn EPS, AI en PDF. Een bestandsformaat is de lettercombinatie aan het eind van een bestandsnaam waarmee aangegeven kan worden om wat voor soort bestand het gaat. Bijvoorbeeld: Bestand.eps.

Het komt regelmatig voor dat vector bestanden toch niet goed zijn. Dit komt doordat het pixel bestanden zijn die als vector bestanden zijn opgeslagen. Op deze manier veranderd alleen de bestandsextensie (van bijvoorbeeld PNG naar EPS). Het belangrijkste veranderd niet; de opbouw van het bestand. Dit blijft in pixels in plaats van in vectoren. Helaas is dit niet voldoende voor een perfecte opdruk!

Hulp nodig?

Wij helpen je graag. Kom je er echt niet uit met het aanleveren van een vectorbestand, neem dan gerust contact met ons op. Voor een schappelijk bedrag zetten wij je logo of opdruk om naar een perfect vector bestand.