Geplaatst op Geef een reactie

Dassy d-fx

Dassy d-fx nieuwe telg in Dassy catalogus.

Dassy D-FX werkkleding kopen? Dassy D-FX is een nieuwe, stijlvolle catalogus werkkleding van Dassy Workwear. Om optimaal in te spelen op de behoeften vanuit de markt heeft Dassy een nieuwe kleur Rood toegevoegd. Is dit de kleur die bij je huisstijl past? Creëer een herkenbare uitstraling met de nieuwe kleding. Met de komst van de nieuwe kleur is de D-FX-collectie nu in maar liefst 6 verschillende kleuren beschikbaar. Zo is er voor iedere professional wat wils in het uitgebreide DASSY-aanbod. Alle modellen uit de DASSY® D-FX-collectie zijn inmiddels al beschikbaar in het nieuwe rood/zwart. (m.u.v. het Sonic werkshirt). Dassy werkkledij is modern, zo hebben verschillende modellen bijvoorbeeld een gsm- en tabletzak.

Dassy d-fx, rode werkkleding

Zoekt u een Dassy werkjas, dassy trui, dassy vest of werkbroek? U kunt ze vanaf nu ook in het rood bestellen. Voor de moderne professional, voegt DASSY deze nieuwe rode kleur toe aan haar D-FX-collectie. Rode werkkleding valt op. En het staat voor energie, kracht en actie. Rood is ook een warme kleur. Het is daarom ook de kleur van de liefde en hartstocht. De nieuwe collectie zorgt voor een stoot adrenaline in het bloed en versnelt hiermee de hartslag. Vraag uw Dassy verkooppunt hier online voor de nieuwste prijzen van de D-FX collectie. Het zijn uitstekende waarden om jouw onderneming mee te associëren. Deze dynamisch kleur is bovendien ook heel opvallend. Zo springen jij/je medewerkers meteen in het oog. Dankzij het kleurenpalet is deze kledinglijn zeer geschikt voor gebruik als basis voor een kledinglijn. Ook als je gewoon je eigen stijl wil uitdragen, is de Dassy D-FX bedrijfskledinglijn een ijzersterke basis!

Dassy D-FX rode werkkleding bij ons verkrijgbaar

Vraag uw Dassy verkooppunt hier online voor de nieuwste prijzen van de D-FX collectie.

Met de komst van de nieuwe kleur is de D-FX-collectie nu in maar liefst 6 verschillende kleuren beschikbaar. Zo is er voor iedere professional wat wils in het uitgebreide DASSY-aanbod. Dassy werkkledij evolueert bovendien mee met de moderne noden, zo hebben verschillende modellen bijvoorbeeld een gsm- en tabletzak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *