Geplaatst op Geef een reactie

Dassy D-FLEX

Dassy D-FLEX collectie met stretch

Op zoek naar een werkbroek stretch? Bestel je DASSY Werkbroek in de online DASSY shop. Ben je een werknemer in de bouw een stratenmaker, installateur of bijvoorbeeld schilder, de juiste werkkleding is belangrijk. Stretchen, buigen, knielen, reiken,… als professional ben je de hele dag in beweging. Goede kleding zorgt er niet alleen voor dat u of uw personeel veiliger werkt, maar ook effectiever. Vertrouw op D-FLEX voor duurzame werkkleding mét stretch. Zo kan je ongehinderd aan de slag. Want jij bent continu in beweging, en je werkkleding beweegt met je mee. Zo zijn de werkbroeken met mechanische stretch, 4-weg stretch Cordura® inzetstukken en Cordura® Stretch-kniezakken toegevoegd.

Dassy D-FLEX, DASSY professional Workwear

DASSY professional Workwear staat voor professionele werkkledij. Combineer je favoriete kledingstukken uit de D-FLEX en D-FX-collecties eenvoudig tot één stijlvol geheel. Een heren werkbroek met bretels, extra zakken of juist simpel? Ook hierin hebben wij het DASSY aanbod. In dezelfde 6 kleuren en met een even dynamische look. De werkbroeken van Dassy zijn allemaal van hoge kwaliteit en hebben een moderne pasvorm. Op strategische plaatsen, zoals onder de tailleband en in het kruis zij strech stukken toegevoegd. Dit is perfect voor een optimale bewegingsvrijheid. Verstevigd met de uiterst slijtvaste Cordura® vezel voor een duurzaam resultaat. Benieuwd naar ons ruime aanbod?

Dassy D-FLEX collectie met stretch en de D-FX-collectie

Wij hebben de volgende werkbroeken van Dassy in het assortiment en voegen daar nu de Dassy D-FLEX collectie met stretch aan toe en de D-FX-collectie met alle kleding in het rood.De pasvorm van de werkbroeken is mooi aansluitend. Door de hoofdstof met mechanische stretch en de extra stretch-inzetstukken hoef je echter niet in te boeten aan comfort. Een opsomming van de bestaande modellen:

 • Dassy Stark
 • Dassy Liverpool
 • Dassy Nova
 • Dassy Miami, ook Miami 100% Katoen
 • Dassy Spectrum
 • Dassy Seattle, Dassy Seattle schilderswerkbroek
 • Dassy Knoxville
 • Dassy Lancaster geel of oranje
 • Dassy Magnetic
 • Dassy Buffalo
 • Dassy Vegas

Greep uit de nieuwe collectie D-FLEX

De DASSY® FLUX is uitstekend geschikt voor het zwaardere werk, dankzij de duurzame stof en de Cordura® versterkingen. Tegelijk biedt het gestroomlijnde ontwerp ruim voldoende bewegingsvrijheid. De hoofdstof van mechanische stretch wordt vakkundig gecombineerd met inzetstukken van 4-weg stretch Cordura®, net op die plaatsen waar je het nodig hebt. En dankzij de ruime en praktisch gecompartimenteerde holsterzakken heb je al je gereedschap vlot bij de hand.

Met de DASSY® TRIX kunnen liefhebbers van shorts het maximale uit hun werkdag halen! De talrijke zakken, o.a. voor je meter, breekmes, telefoon, … zijn goed gepositioneerd én versterkt met Cordura®. En de stretch-inzetstukken? Die bevinden zich precies waar je extra stretch nodig hebt!

Ga dynamisch aan de slag met de DASSY® DYNAX. Het moderne, praktische design staat garant voor heel wat bewegingsvrijheid dankzij de drievoudige stretch: 1. hoofdstof met mechanische stretch + 2. extreem duurzame Cordura® Stretch-kniezakken + 3. uiterst flexibele stretch-inzetstukken in het kruis, knieholte en aan de achterkant onder de tailleband.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *