Dassy catalogus 2018-2019

Dassy werkkleding. Dassy catalogus 2018-2019

Dassy is een Europees merk van professionele werkkleding. Zie hier de Dassy catalogus 2018-2019. Ze is vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, wegenbouw en logistiek. Binnen de Dassy catalogus 2018-2019 kwamen moeie zaken voorbij. Wij zijn gespecialiseerd in promo- en bedrijfskleding, PBM’s, werkschoenen, kleding bedrukken en borduren en met Dassy hebben we een mooi merk. Bekijk de verschillende catalogi van Dassy hier online. Zo staat Dassy Professional Workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid.

https://www.dassy.eu/brochure/nl/

Dassy Professional Workwear

Bedrijfskleding vooral in de werkzaamheden van de bouw moet natuurlijk stevig en degelijk zijn. Maar, als het gaat om bedrijfskleding, dan moet het ook representatief zijn. Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie van werkkleding, ontwikkelt Dassy professionele werkkleding met één doel voor ogen: de prestaties van hardwerkende professionals als uzelf veiliger en praktischer te maken. Dit zijn de kernwaarden van alle werkkleding collecties: werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overalls, bretelbroeken, veiligheidskledij en veiligheidsschoenen.

Dassy werkkleding: kwaliteit en korte lijnen

Dassy werkkleding is van hoge kwaliteit en wordt altijd uitvoerig getest voordat de producten worden verkocht. Dassy werkkleding wordt geheel in eigen bedrijf geproduceerd, van het ontwerp tot de fabricage. Hierdoor zijn de lijnen erg kort, kan er bespaard worden op productiekosten en kan Dassy zeer snel inspelen op veranderingen in en wensen van de markt.

DASSY Werkkleding Kopen streeft ernaar een langdurige vertrouwensrelatie met haar klanten en leveranciers op te bouwen. Zo stelt ons team iedere dag opnieuw alles in het werk om deze doelstelling waar te maken. Dit vertaalt zich in een klantvriendelijke service in uw eigen taal, oplossingsgerichte antwoorden op al uw vragen en ondersteuning bij uw bestellingen.